Fly-In's

 Een Fly-In is een happening. Een bijeenkomst waar vliegers zien & gezien worden. Een beurs-achtige omgeving waar Jan-en-alleman naartoe komt: sommigen vliegend en een heleboel met de auto, fiets, lopend of met de trein. Een Fly-In is een leermoment, een herkenningspunt, dat ene moment in het jaar.

Veel vliegvelden of vliegclubs hebben een eigen Fly-In die jaarlijks rond dezelfde periode wordt gehouden. Sinds Covid zit er een beetje de klad in, maar ze zijn er wel, in binnen-en buitenland.

Samen met Piet en verschillende passagiers bezoek ik Fly-In's zoveel als ik kan: zolang de agenda en het bereik het toelaten. En juist dat bereik probeer ik op te rekken: einddoel is per slot Portugal.

Ik deel wat random plaatjes:


Eerste RV12-summit. Alle 12' en die in Nederland vliegen waren welkom. In de ochtend was het nog wat mistig (vraag me naar dat verhaal, dat is niet iets om op te schrijven), maar in de middag was het erg gezellig en mooi weer.

Lees ook:

https://www.pilootenvliegtuig.nl/2021/08/15/fotos-eerste-nederlandse-vans-rv12-summit/





 EHTX 2021: eerste Fly-In met Piet

Feestelijke boel bij EHEH

Parkeren op EHEH...

...en nog meer EHEH...

...en nog meer EHEH...


Vanette op EHEH, een gepensioneerde KLu-overste en een idem Willy-JEEP.


  





 Voor een nachtje slapen onder de vleugel is het (voor het) eerst passen & meten op Middenmeer...

 ...maar het ging meer dan goed, kwa formaat en kwa gewicht.

 
EBSD FlyIn: slapen onder de vleugel. Voor het eerst alle gear aan boord. Dagenlang geoefend met een Uitklaptentje dat ooit ook weer moet worden Ingeklapt. Was de oefening  meer dan waard want dat valt soms niet mee.


Bloedheet dus hoes mee om de cockpit en de avionics te beschermen.

Missing Man/plane.....








EHTW Fly-in



Reacties

Populaire posts